Geplaatst op

Leren fotograferen in de praktijk? Schrijf je in!!

O’Maggio, Ventisette & Quakkelaar Fotografie: Fashion Shoot #3!!

O’Maggio, Ventisette & Quakkelaar Fotografie gaan verder!! Na deel 1 en 2 komt ook hier een DEEL 3!! Nog mooiere locatie met nog meer modellen! Wil jij ook mee doen? Stuur mij een mailtje! Check Instagram van O’Maggio en Ventisette!

Unieke mogelijkheid om je fotografie kennis uit te breiden!!

Geplaatst op

Een FO-TO-TASTISCH 2020 toegewenst!

Het fantastische jaar 2020 is begonnen! Heb jij al leuke ideeën voor het nieuwe jaar? Ik heb er zin in om dit jaar weer véle mensen te vertellen over fotografie. Ik kan niet wachten op de eerst volgende workshop!

Hoe maak je mooie foto’s, hoe gebruikt je je (dure) spiegelreflex- of systeemcamera goed? Hoe krijg ik de achtergrond onscherp? Zijn dat ook vragen die jou bezig houden voor de aankomende vakanties? Schrijf je in en ik vertel je alles over fotografie!

Tot snel!

Cool hè? Zelf gemaakt! Handlettering is cool!
Geplaatst op

Gaat als een speer!

De eerste inschrijvingen voor het nieuwe jaar zijn een feit! Helemaal geweldig dat er ook volgend jaar (2020) zo veel mensen weer hun (dure) camera goed gaan leren gebruiken.

Heb jij ook zo een dure spiegel-reflex- of systeemcamera in je kast liggen? En twijfel jij ook of je deze mee gaat nemen op vakantie, omdat je mobieltje ook mooie foto’s maakt? Ik laat je zien in één ochtend of middag waarom je de aankomende vakantie deze mooie camera moet meenemen! En je krijgt een hand-out erbij die in je camera-tas past, dus als je het even niet meer weet: pak je die erbij!

Succes verzekerd!

Geplaatst op

Laatste workshop van het jaar!

Ik sta te popelen om de cursisten te ontvangen. Het is zaterdag ochtend, 21 december 2019. Ik realiseer mij helemaal niet dat dit de laatste workshop van het jaar 2019 gaat worden!

Ik gebruik tegenwoordig de workshop ruimte van Joost Ooijman van Ooijman Producties. Het is een grote ruimte met veel mogelijkheden in een oud klooster in Arnhem. Het is gelegen aan de Kloosterstraat 1a in Arnhem. De foto zegt genoeg, toch? Leuke stoelen, groot scherm, veel ruimte, licht… wat wil je nog meer? Oh ja, voorzien van lekkere bonen-koffie en verschillende smaken thee! Aan de slag! De eerste cursisten komen er al aan!!