Privé Cursus Fotografie

Zoek jij een Cursus Privé Fotografie om al je vragen te stellen? Ik vind het héél leuk om je persoonlijk te helpen!


Alle informatie over de Privé Cursus Fotografie

Wat kan jij voor mij betekenen?

Er zijn al velen jou voorgegaan! Heb je veel vragen over instellingen op je camera? Benieuwd hoe je makkelijk foto’s kan bewerken? Ga je binnenkort op vakantie en wil je nog snel een privé cursus? Specifieke vragen of een portfolio beoordelen? Niks is te gek!! Graag even overleg van te voren? Stuur mij gerust een mailtje of bel me even!

Hoe werkt de Privé Cursus?

Hoe wij de Privé Cursus Fotografie gaan invullen, gaan we samen bepalen. We hebben van te voren contact over jouw wensen en mijn kennis. Samen komen we tot een op maat gemaakte cursus!

Hoe lang duurt de Privé Cursus?

Vaak hebben we aan 2 uur echt voldoende. In die 2 uren kan jij al je vragen stellen en hebben we tijd genoeg om te oefenen.

Hoe en waar is de cursus?

De locatie is overleg. Vaak ontvang ik de cursisten bij mij thuis, waardoor ik veel praktijk-spullen bij de hand heb. Het kan overdag, maar ook ’s avonds. Dit is in de zomer erg makkelijk omdat het lang licht is. In de winter ideaal voor bepaalde typen fotografie, denk hierbij aan sterrenfotografie of lange sluitertijd. Super leuk!!


´Al mijn vragen beantwoord! Nu ga ik mooie foto’s maken op vakantie!´


Een paar uur is genoeg om jouw verder op weg te helpen!

Je bent niet de eerste die super-enthousiast aan de slag kan gaan na deze Cursus Privé!

Hoe schrijf ik me in?

Twee manieren om je in te schrijven;
1- Koop hieronder het aantal uren en ik neem contact met jouw op om de verdere details te bespreken.
2- Mail of bel mij om samen jouw Privé Cursus invulling te geven!


Kies je aantal uren en koop die tegoedbon!


Canon 1200D spiegelreflex camera

HELP! Ik heb zelf geen camera! Kan ik jouw camera proberen tijdens de Privé Cursus?

Geen probleem! Ik heb deze Canon 1200D spiegelreflex camera (gratis) te leen. Tijdens de Privé Cursus kan jij eens voelen of een spiegelreflex camera wat voor je is, voordat jij die honderden euro’s zelf uitgeeft.

Wat vonden andere cursisten van deze cursus?

…ik heb bij de cursus van Merijn nu ook eens bewust stilgestaan bij de techniek van mijn toestel. Heel leuk, interessant en in een perfecte sfeer!

Servan

Een echte aanrader; zowel voor mensen die nog helemaal geen ervaring hebben als enige kennis. Het wordt op een ontspannen manier gebracht, maar toch vooral leerzaam.

Marianne

Merijn is een geduldige en enthousiaste docent. Hij geeft duidelijke uitleg, behandelt interessante onderwerpen en zorgt voor een goede afwisseling tussen theorie en praktijk.

Sander & Marjolein

Nog niet overtuigd?