Workshop Smartphone Fotografie

Zoek jij een leuke workshop voor je bedrijfsuitje of evenementenbureau? Ik laat iedereen versteld staan wat hij met zijn smartphone kan doen!!

Wat doe jij met al die foto’s die op je smartphone staan? Of nemen ze alleen maar ruimte in? Na deze workshop maak jij alleen foto’s die er toe doen, met als doel nooit meer een vol geheugen!!


Alle informatie over de Workshop Smartphone Fotografie

Voor wie is deze workshop Smartphone bedoeld?

Elke keer verras ik weer (bijna) alle cursisten; “Heb ik die mooie foto gemaakt…?”  Fantastisch! Aangezien al vele (grote) groepen u zijn voorgegaan, kan ik wel zeggen dat dit een super-leuk onderdeel is van mijn werk. Groepen tot 25 personen zijn geen probleem!

Wie kan meedoen met de workshop?

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone met een goede camera. Dus eigenlijk kan iedereen meedoen met deze workshop! Ervaren of onervaren!

LAAGDREMPELIG, DIRECT TE GEBRUIKEN EN VOOR JONG & OUD!!


Nooit meer het geheugen vol van je smartphone!

Wat leren ze op de workshop?

Iedereen heeft zijn smartphone in de hand; wat zijn de voor- en nadelen van dit foto-toestel? Wat kan je er eigenlijk allemaal mee? Daarna leert elke cursist foto’s maken, die er toe doen! Ik heb één doel voor ogen: je kan na je vakantie (nagenoeg) direct je vakantie-album bestellen! Geen uitzoek werk achteraf én geen overvol geheugen! Dus foto’s maken & bewerken op één apparaat!

Voor wie is de cursus bedoeld?

Als jij als evenementenbureau een leuke workshop zoekt voor maximaal 25 personen van ongeveer 2 á 2,5 uur, dan hebben wij een deal! Mail mij voor een offerte! Ook voor een leuke (onderdeel) van je bedrijfsuitje kom ik graag langs!

Wat gaan ze allemaal leren??

Hoe krijg ik mijn onderwerp goed scherp?

Iedereen kent de ‘shutter’ knop wel. Maar je kan veel meer! Je leert hoe scherp te stellen op datgene wat jij scherp wilt hebben.

Nooit meer te donker of te licht?

Jij hebt controle over de belichting! Je leert veel meer dan enkel scherpstellen en een foto maken.

Hoe maak ik een echt mooie foto?

Je leert de basis van het maken van een compositie zodat je foto nét even wat meer heeft! Een simpele foto maar dit keer wel met een prachtige compositie en diepte.

Kan ik dat allemaal onthouden?

Je krijgt een enorme hoeveelheid informatie… en ik weet zeker dat je niet alles kan onthouden. Daarom krijg iedereen een hand-out. Klein van formaat, dus hij past makkelijk in je smartphone-hoesje.

Van een snap-shot naar een prachtige panorama!

In een paar klikken natuurlijk…

Edmonton Bridge onbewerkt
Edmonton Bridge onbewerkt
Edmonton Bridge bewerkt
Edmonton Bridge bewerkt

Kleine impressie van andere workshops!